Flair Self-Love Soiree

Flairs Self-Love Soirée werd mede mogelijk gemaakt door deze partners:

Babylon Loveshop is sinds 2006 de plek voor uw geheime en gedeelde geneugten.
Met 9 winkels verspreid over België en Noord-Frankrijk, met een oppervlakte tot 500m² en een website met meer dan 8000 referenties, beloven we u één ding: uw wensen staan in de schijnwerpers!
Sexy outfits, ontspannende glijmiddelen, stimulatoren of vibrators. Bij Babylon Loveshop vindt u het allemaal ! Klaar om uw plezier naar een hoger niveau te tillen?
Meer info op www.babylonloveshop.com

EasyToys maakt jouw liefdesleven nog spannender. Dit doen wij met een ruim assortiment aan speeltjes en lingerie, inspirerende tips, leuke blog- en videocontent en professioneel advies. Of je nu alleen bent of een relatie hebt, nog nooit een toy hebt gebruikt of je nachtkastje al vol hebt liggen, EasyToys is de start voor jouw seksuele ontdekkingstocht!
Meer info op easytoys.be

RainPharma is made in Belgium. We maken eerlijke, no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam.
Zowel de ontwikkeling als de productie gebeurt in België door een multidisciplinair team van topexperten. Hocus pocus-ingrediënten en overdreven claims zijn niets voor ons. We kiezen er resoluut voor om onze producten betaalbaar te houden, zonder aan kwaliteit of efficiëntie in te boeten. Belgische nuchterheid ten top.
Meer info: https://www.rainpharma.com/products/aroma-diffuser